...

Palvelut

Liikuntaa ilman säävarausta!

Tervetuloa viihtymään keilailun parissa.

Keilailu on liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille. Nyt siihen on mahdollisuus myös Lapualla!

8-ratainen Downtown Bowling sijaitsee Lapualla lähellä keskustaa. Hallissamme on automaattiset tuloslaskimet, uudenaikaiset valkoiset ratapinnat sekä viimeisimmällä tekniikalla toteutettu hohtokeilaus sekä upeat kokous- ja saunatilat. Tiloissamme toimii myös kahvila-ravintola C-oikeuksin. Myös ruokailut ryhmille tilauksella.

Myös yrityksille

Tarjoamme myös yrityksille kaikenkattavat keilailupaketit sekä yritys- ja asiakastilaisuudet räätälöidysti tarpeidenne mukaan. Hyväksymme maksuvälineenä myös Virike-, Smartum- , Tyky- ja Alajärven kaupungin liikuntasetelit.

Nyt myös helpot setelittömät vaihtoehdot: Virike-, Smartum-, Mind&Body-, ePassi-, ja Wellness Wallet-kortit. Sporttipassi (=ePassi) ja Tyky-Online matkapuhelimeen.

Lapsille

Tietenkään ei sovi unohtaa lapsia, joille on tarjota mm. synttärikutsut. Lapsille myös oma “lapsiparkki”, jossa lapsesi voi leikkiä ja katsella videoita.

Tavoitteenamme on ollut luoda tasokas, viihtyisä ja miellyttävä ilmapiiri niin yhdessäololle ja hauskanpidolle kuin tiukalle kisalle ja tärkeistä asioista päättämiselle.
Tule tutustumaan ja kerro olemmeko onnistuneet!

Tervetuloa viihtymään!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.