KESÄN AUKIOLOT

Kesällä 1.6. – 31.7. 2022 Halli auki seuraavasti:

Maanantait ja tiistait suljettu.

Keskiviikkoisin avoinna 12:00 – 21:00

Torstait suljettu.

Perjantaisi avoinna 17:00 – 00:00

Lauantaisin avoinna 12:00 – 00:00

Sunnuntaisin avoinna 12:00 – 20:00

Juhannus 25. – 27. 6. suljettu.

Ryhmille sopimuksen mukaan myös muinakin aikoina.

JATKUVASTI MUUTOKSIA RAJOITUKSISSA.

Koska rajoitustoimet ja käytännöt tuntuvat nyt muuttuvan lähes päivittäin olemme nähneet parhaimmaksi ja vakaimmaksi käytännöksi luopua koronapassin käytöstä.

TÄSTÄ JOHTUEN KEILAHALLI SULJETAAN JOKA PÄIVÄ KELLO 18:00, ANNISKELU KELLO 17:00 SAAKKA.

KORONAPASSI käytössä rajoitetusti.

Koronapassi on käytössä keilahallissamme perjantaisin ja lauantaisin kello 17:00 alkaen.

Muina päivinä, maanantaista torstaihin sekä sunnuntaisin koronapassi ei ole käytössä, näinä päivinä anniskelu lopetetaan kello 17.00.

Itsenäisyyspäivän aattona, sunnuntai 5.12. koronapassi käytössä ja halli avoinna 00:00 saakka. Mahdolliset poikkeukset joulun ja loppiaisen väliselle ajalle ilmoitetaan piakkoin.

Hieman muutoksia aukioloaikoihin, merkittäviä muutoksia palveluihin!

Asiakasturvallisuuden toteuttamiseksi joudumme turvautumaan seuraaviin poikkeuksellisiin järjestelyihin.

Varauskalenterissa varattavissa vain jokatoinen rata tosiasiallisen turvaetäisyyden toteutumiseksi. Mikäli kuitenkin haluat tehdä varauksen useammalle vierekkäiselle radalle sellaiselle ryhmälle joka muutenkin kontaktissa toisiinsa, kuten esim. samaa perhettä, tee varaus puhelimitse. Tällöin voimme muokata kalenteria siten että turvavälit toteutuvat.

Jos sinulla on kausikortti johon ei sisälly varausoikeutta, olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit puhelimitse ajan jolloin olisit tulossa jotta voimme varautua tilanteeseen ja välttyisimme odotusajoilta.

Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä tässä vallitsevassa tilanteessa, ja toivotamme kaikki tervetulleiksi, jos laduilla tai lenkkipoluilla tuntuu olevan ahdasta niin kysy onko keilahallissa tilaa. 🙂

Puhelin 010 2294 100